Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Жена която обича библията и нейните истини...
Автор: blaga48 Категория: Изкуство
Прочетен: 138051 Постинги: 50 Коментари: 22
Постинги в блога от Март, 2011 г.
Благовещение или Благата вест!
Преди 2000г. ангел Гавриил, изпратен от Бог, донесе Блага вест в галилейскя град, наречен Назарет на девицата Мария. Днес тази Блага вест отново достига до всеки един от нас, до цялото човечество. И тя е, че чрез Мария, като човешки син, из утробата й, се роди Спасителят на света - Исус Христос. Всички знаем тази история, записана в Лука 1:26ст.


"Бог изпрати ангел Гавриил в галилейския град, нарече Назарет, за да занесе новината на Мария, И тя беше, че чрез нея ще се роди Спасителят на този свят - Исус Христос!
 А в шестия месец ангел Гавриил бе изпратен от Бога в галилейския град наречен Назарет,     
27 при една девица, сгодена за мъж на име Иосиф от Давидовия дом; а името на девицата бе Мария.    
28 И като дойде ангелът при нея, рече: "Здравей благодатна! Господ е с тебе, [благословена си ти между жените]."    
29 А тя много се смути от думата му и в недоумение беше какъв ли ще бъде тоя поздрав.    
30 И ангелът й рече: "Не бой се, Марио, защото си придобила Божието благоволение.    31 И ето, ще зачнеш в утробата си и ще родиш син, Когото ще наречеш Исус.    
32 Той ще бъде велик и ще се нарече Син на Всевишния; и Господ Бог ще Му даде престола на баща Му Давида.    
33 Ще царува над Якововия дом до века; и царството Му не ще има край."    
34 А Мария рече на ангела: "Как ще бъде това, тъй като мъж не познавам? "   
35 И ангелът в отговор й рече: "Светият Дух ще дойде върху ти и силата на Всевишния ще те осени; затуй и светото Онова, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Божий Син. 
36 И ето, твоята сродница Елисавета, и тя в старините си е зачнала син; и това е шестият месец за нея, която се казваше неплодна.    
37 Защото за Бога няма невъзможно нещо.    
38 И Мария рече: Ето Господната слугиня; нека ми бъде според, както си казал. И ангелът си отиде от нея."

Възхищавам се от покорството, послушанието и смирението на Мария!
Представяте ли си, в една епоха, когато за прелюбодейство убиваха жената с камъни, Мария прие да бъде майка на Божия Син. Подчини се на Божия глас, въпреки смъртната заплаха за живота си, и изпълни мисията си на този свят. Бог се намеси в хода на човешката цивилизация, като се въплъти и дойде на този свят, раждайки се като всеки смъртен -  чрез утробата на жена. И това стана възможно, и се изпълни, именно, чрез послушанието и готовността на Мария да изпълни Божията воля!
Бог неслучайно беше избрал нея. Той познаваше добре сърцето й, а то преливаше от смирение, любов и чистота към Него.

Искам да честитя празника на всички жени, които носят в себе си този дух, който носеше и Мария - Божия дух, на тези, които са изпълнени с вяра и упование в Господа, които са готови да се покорят на Божия глас и да изпълнят Неговата воля, независимо от ситуациите в живота си!

Честит празник, мили жени!

Честит празник, мили сестри!

image

Вие, които бдите над семействата си с безгранична Божия любов, всеотдайност и нежност и се грижите да запазите мира и топлината в душите и домовете си, които се грижите да пазите семейния уют и атмосфера чисти от духа на този свят, наситени с уханието на любовта, вие, които предавате Господните заповеди, повеления и наредби и възпитавате своите деца в Господния път, нека Бог да ви благослови, да бъдете уханни цветя в Божията градина и да разнасяте Божието ухание навред!

Благословението и благоволението на Господа да бъдат върху вас, любовта Му като пълноводна река да прелива от сърцата и душите ви и да напоява сухите, безводни места, докъдето и до каквото и да се докоснете оживотворявайте с вашата нежност, спокойствие и топлина, изпълнени със силата на Святия дух!
Бъдете животворен оазис сред ширнала се пустиня и нека Христовият мир, който никой човешки ум не може да схване да пази ума и сърцата ви в Христа Исуса!.
Бог да ви благослови щото да блестите като скъпоценни перли сред този опак и непокорен свят, отразявайки Божията светлина, да бъдете посланици на Неговия мир, любов и благодат!

image
И не забравяйте, че прелестта и красотата са измаливи, временни, непостояни, като летен полъх са... но "жена, която се бои от Господа, тя ще бъде похвалена", ще има благоволението, обичта и уважението на съпруга и децата си! Докато е тук на тази земя!
И най-важното - ще има благоволението и благословението на Господа!
Бъдете благословени!
Категория: Изкуство
Прочетен: 1293 Коментари: 0 Гласове: 1

Откровение на Мери Кетрин Бакстър

image

слушай аудио на свидетелството!
(авторка на книгата бестселър “Божествено откровение за ада”)

Чух Господ да казва:

“Моят Дух няма вечно да се бори с човека. Ела и виж звяра. През последните дни зъл звяр ще се издигне от земята и ще измами много хора от всички нации по света. Той ще иска всеки един да получи неговия белег - числото 666, положено на ръцете им или на челата им. Който приеме белега, ще принадлежи завинаги на звяра и ще бъде хвърлен заедно с него в огненото езеро, което гори с огън и жупел. Антихристът ще се издигне с одобрението на света, защото той ще донесе мир и такъв просперитет, какъвто никой не си спомня. Когато той спечели световно господство, тези, които нямат неговия белег на челата или на ръцете си, няма да могат да купуват храна, дрехи, коли, къщи или каквото и да е друго. Нито ще могат да продават нещо, което притежават, докато нямат белега на звяра.”

Господ Бог изрично каза, че тези, които приемат белега на звяра - потвърждават своята зависимост и вярност към звяра и те ще бъдат отсечени от Господа завинаги. Те ще имат своя дял с невярващите. Белегът заявява, че тези, които го притежават са отхвърлили Бога и са се обърнали към звяра. Звярът и неговите последователи ще преследват тези, които са отхвърлили белега му и ще убият много от тях. Вярващите в Бог ще бъдат преследвани, за да бъдат белязани с този белег.

“Деца и невръстни бебета ще бъдат убити пред очите на родителите им, които отказват да приемат белега. Ще има време на голяма скръб, небивала никога до сега. Тези, които приемат белега на звяра, ще бъдат заставени да прехвърлят притежанията си на звяра в замяна на обещанието, че той ще снабди всички техни нужди. Някои ще отслабнат, ще се предадат на звяра и ще приемат белега му на челата или на ръцете си. Той ще им каже: “Бог ще ви прости. Бог ще ви разбере.” Но Аз няма да се покая от Моето Слово! Аз Съм ви предупредил многократно чрез устата на Моите пророци и служители на Евангелието. Сега се покайте, докато е все още ден, защото нощта идва, когато ще се отсъди съдба завинаги! Ако не послушате звяра и отхвърлите приемането на неговия белег, Аз ще се погрижа за вас. Не ви казвам, че няма да има много хора, които ще умрат поради вярата си през това време, защото множества ще бъдат обезглавени заради упованието си в Господ Бог. Но блажени са тези, които умират в Господа, защото голяма ще бъде тяхната награда!

Наистина ще има време на мир и просперитет, през което време Антихристът ще придобие популярност и почит. Той ще се справи с проблемите на света, но мирът ще завърши в кръвопролитие, а просперитетът в гигантски глад по земята. Не се страхувайте от това, какво може да ви направи човек, но се страхувайте от Този, Който може да хвърли душата и тялото ви в ада. Затова ще има голямо преследване и скърби, които ще се преумножат. Аз ще ви избавя от всички тях.

Но преди този зъл ден, Аз ще издигна мощна армия, която ще Ми се покланя с дух и истина. Господната армия ще извърши велики подвизи и чудесни неща за Мен. Ела и Ми се покланяй с дух и истина. Принеси Ми плодовете на праведността и ми дай това, което наистина е Мое. И Аз ще те предпазя от злия ден. Покай се сега и бъди спасен от ужасните неща, които ще последват неспасените и непокорни хора! Заплатата на греха е смърт, но дарът на Бог е вечен живот.

Призови Ме, докато можеш и Аз ще те приема и ще ти простя! Обичам те и не желая да бъдеш погубен.”



След 2007 година дали ние не живеем вече в подарено време?

Писанието в Матей 25:1-13 ни казва, че Младоженецът се забави. Също така в Матей 24:48 се казва: “Господарят ми се забави...”

Колко време ще бъде това забавяне, ние не знаем. Но разбираме, че всеки ден от времето в което живеем след 2007 година, ни е подарено от Бога. Святият Дух стои на пътя (2 Сол.2:7) и задържа явяването на Антихрист.


ЗАЩО?

ЗАЩОТО ЦЪРКВАТА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ГОТОВА

ЗА ТОВА ПОСЛЕДНО И УСИЛНО ВРЕМЕ.
Категория: Изкуство
Прочетен: 1921 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: blaga48
Категория: Изкуство
Прочетен: 138051
Постинги: 50
Коментари: 22
Гласове: 142
Архив
Календар
«  Март, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031